Vážení zákazníci, veškeré objednávky, které uskutečníte v období Velikonoc, budeme odesílat ihned po svátcích. Přejeme všem krásné Velikonoce. ♥

Jak vybrat dokonalý šperk pro ženu

Říká se, že diamanty jsou nejlepší přátelé ženy. My bychom se nebáli to vztáhnout na jakékoliv šperky. Ty jsou totiž často nedílnou součástí každé dámy. Šperky dokáží zlepšit den, náladu i pocit ze sebe samé. Je tedy důležité jeho správný výběr nepodcenit. Pokud uvažujete, že obdarujete ženu nebo ženy ve svém okolí nějakým šperkem, pamatujte, že abyste pořídili ten nejdokonalejší, musíte zvážit několik aspektů.

Nejprve si ujasněte, pro koho daný šperk je. V potaz je nutné vzít nejen vztah, který k obdarované osobě máte, ale i její styl oblékání, zda šperky nosí každý den nebo spíše výjimečně či jestli bude tento doplněk určený pro speciální příležitosti. Ač to zní neuvěřitelně, s výběrem vám nejvíce pomůže žena sama. Stačí ji totiž pozorovat a všímat si všech menších i větších detailů, které vám volbu usnadní. 

 

Od věci není ani nahlédnout do její stávající šperkovnice, kde se můžete inspirovat a podívat se, jaké doplňky už má. Důležité je zjistit, zda má raději bílé či žluté zlato, zda má ráda drahé kameny či jestli se spokojí s méně výraznými kousky. Jakmile si ujasníte tato základní fakta, správný kousek máte na dosah. 

Pro maminku to nejlepší

Maminky si zaslouží to nejlepší, výběr daru pro ně je proto o něco jednodušší: chceme pro ně jen to nejkrásnější a nejdokonalejší. Pokud chcete, aby měla maminka váš dar neustále blízko srdce, jasnou volbou bude náhrdelník. Zaručený úspěch budete mít s tímto jedinečným kouskem z 14karátového kombinovaného zlata. Vedle nešlápnete ani s tímto krásným nadčasovým řetízkem se zlatým pohyblivým kolečkem, na který lze nechat vygravírovat jméno, důležité datum či krásný symbol.

Jestliže je maminka naopak milovnicí náušnic, jistě ji potěší tyto s přírodním korálem. Díky svému nadčasovému a luxusnímu designu zaručujeme, že budou dělat parádu desítky let. Skvělou volbou jsou i prsteny, konkrétně tento ze 14karátového zlata je velmi elegantní, luxusní a s jemnými a přesto zářivými detaily.

Dokonalost pro drahou polovičku

Drahé něžné polovičky dělají životy příjemnější, je proto nutné je za to odměnit. Na místě je pořídit opulentní šperk, který bude jasně ukazovat výjimečnost a důležitost, kterou pro vás manželka či přítelkyně má. Skutečně unikátním šperkem je tento náhrdelník s říční perlou. Je nadčasový, elegantní a radost bude dělat navždy. Pokud vaše milá preferuje spíše bílé zlato, doporučujeme tento velmi jemný náhrdelník s křížkem naležato. Díky svému jednoduchému provedení se hodí pro každou příležitost!

Pokud chcete udělat radost náušnicemi, výběr je široký a záleží především na tom, zda vaše milovaná preferuje spíše výraznější kousky, jako jsou například tyto kruhy ze 14karátového zlata, nebo drobnější doplňky. Pak doporučujeme tyto peckové náušnice se syntetickým opálem. Abyste zhmotnili vaši nekonečnou lásku, můžete pořídit tento prsten s všeříkajícím symbolem. Je nadčasový, elegantní a díky zirkonům nepřehlédnutelný. 

Nestárnoucí klasika pro babičky

Naše babičky jsou poklad, a proto by šperky pro ně měly přesně toto vyzařovat. Sázkou na jistotu jsou tyto nadčasové náušnice vyrobené z kombinovaného zlata. Do setu k nim můžete přidat celozlatý prsten, který je, stejně jako náušnice, zdobený jemným gravírováním. 

Luxus a jemnost pro mladé slečny

Mladé slečny si zaslouží jemnou eleganci. Pokud přemýšlíte, jaký vhodný dárek vybrat své dceři nebo vnučce, myslete na to, aby šperk ladil s osobností a stylem, který se v průběhu času může měnit. Šperky pro mladé slečny by proto měly být nadčasové a elegantní. Skvělou volbou jsou jistě tyto jemné kruhy, které mají průměr 1,6 cm, a tak se budou hodit pro dívky jakéhokoliv věku. 

Vhodné je pořídit i řetízek s jemným přívěskem, například s andělíčkem z bílého zlata, který zdobí drobný zirkon. Krásným doplňkem je i prsten. Například tento ze žlutého zlata, který je osázený drobnými zirkony, splňuje vše, co si každá dívka může přát. Je nadčasový, něžný, barevné zirkony, které je zdobí, z něj dělají originální doplněk. Slečny, které preferují minimalističtější šperky, pak jistě uvítají tento zlatý prsten s čirými zirkony.

Zlato pro zlaté kamarádky

Dobré kamarádky a kolegyně jsou jako šperky: ty nejkvalitnější vydrží na celý život a budou vám dělat radost v jakékoliv situaci. Pokud nějakou takovou ženu ve svém okolí máte, měli byste ji náležitě ocenit. Potěšit ji můžete například drobnými náušnicemi s opálem nebo klasickým náhrdelníkem se stylovým přívěskem ve tvaru slunečních brýlí. 

Ať už se rozhodnete darovat jakýkoliv šperk komukoliv, věříme, že se bude líbit. Všechny naše kousky totiž spojuje jediné: láska, se kterou je my vyrábíme a se kterou je vy darujete, a to je ve výsledku jediné, na čem záleží.