Šperk jako symbol lásky

Svatý Valentýn je oslavou lásky a během tohoto svátku chceme potěšit své blízké a milované. Pokud přemýšlíte, čím obdarovat svou drahou polovičku, skvělou volbou může být šperk, který vyjádří všechny city a bude skvělým doplňkem. Jak takový šperk vybrat a který je ten pravý pro vaši milovanou?

V první řadě si musíte ujasnit, jaký typ šperku byste chtěli pořídit. Rádi byste darovali náhrdelník, náramek nebo spíše krásný prstýnek? Dalším kritériem je následně i cena. Záleží, kolik chcete do dárku investovat. V naší nabídce najdete šperky ve všech cenových hladinách, všechny jsou přitom dokonalé a okouzlující, liší se například typem kovu či počtem drahých kamenů. 

 https://cdn.myshoptet.com/usr/www.lillianvassago.cz/user/documents/upload/gallery/1_6.jpg

Náhrdelník jako symbol lásky

Jsou blízko srdci a lze vybrat ten ideální s vhodným přívěskem. Zároveň potěší každou  ženu. Řeč je o náhrdelnících. K oslavám svátku svatého Valentýna se nejvíce hodí ty se symbolem lásky, tedy srdce. Zlaté náhrdelníky lze pořídit buď ve variantě bílého nebo žlutého zlata, záleží především na preferencích každé ženy. V obou variantách nabízíme například tento náhrdelník ze 14karátového zlata s prořezávaným srdíčkem na slabém srdíčku ankr. 

Elegantní a luxusní náušnice

Velmi unikátní jsou i tyto náušnice s tanzanitem a brilianty, které jsou symbolem výjimečnosti a elegance. Tanzanit je velmi drahý přírodní kámen, který se nachází na jediném místě na světě: v Tanzánii a někdy se označuje za nejvzácnější drahokam naší planety. Jejich unikátnost spočívá především v barvě. Kolem tanzanitů jsou pak brilianty a drahé kameny spolu tvoří krásný třpytivý šperk. 

Náramek jako dokonalý doplněk pro každý den

Náramky jsou skvělé především proto, že je lze nosit každý den a pokud jsou drobné a nadčasové, je snadné je zakomponovat do jakéhokoliv outfitu. Zde je dobré vědět, jaký typ kovu vaše drahá polovička ocení nejvíce. Ze stříbrných náramků lze vybrat například tento se symbolem nekonečna, který reprezentuje nikdy nekončící lásku. 

Pokud se rozhodnete pořídit zlatý náramek, v naší nabídce naleznete jak velmi elegantní a celozlaté náramky, tak textilní náramky se zlatou aplikací a přívěskem. Opět je možné vybrat, zda chcete, aby náramek měl přívěsek z bílého a žlutého zlata. Tyto náramky s textilní šňůrkou se hodí především pro ženy, které preferují uvolněný a jednoduchý styl. Pro ty, které nosí pouze velmi elegantní a luxusní doplňky, se skvěle hodí náramek s třemi srdíčky. Milovnice jemnějších doplňků jistě ocení tento decentní náramek ze žlutého 14karátového zlata doplněného o jemná srdíčka.

Prsten jako sázka na jistotu

Jestli na světě existuje šperk, se kterým nikdy nešlápnete vedle, je to zcela jistě prsten. Právě na valentýna jej drahé polovičky ocení ještě o trochu více, ačkoliv vybrat ten správný může být pěkný oříšek. Pokud chcete pořídit jednoduchý ve žlutém zlatu, skvělou volbou je tento nadčasový kousek se symbolem nekonečna. Milovnice kamenů zase ocení tento elegantní zlatý prsten s oválným komponentem, ve kterém jsou zasazeny zirkony.